2013. július 11., csütörtök

Éljen a NŐ!

Kedves Barátaim, kedves Érdeklődők!

A ritkább bejegyzések nem jelentik azt, hogy a háttérben kevesebb dolog történne, sőt épp ellenkezőleg. Nagyon sok minden történt az elmúlt hónapokban, és talán ezért is jutott kevesebb idő az elméletre és beszámolókra, illetve a tanításokra, mert az életben éltük és tapasztaltuk meg a fejlődést, gyógyulást, tudatosodást.
Az a vízióm, hogy egy kis közösség jön létre, mely spirituálisan is együtt tud fejlődni, úgy tűnik, hogy egészen hirtelen valóra válik. Amikor elkezdtem a csakrás csoportot, még nem sejtettem, hogy mennyi új barátra, mennyi csodálatos női energiára, és mennyi tudásra lelek. Valahogyan az egész a nőiség irányába mutatott az elejétől kezdve, több fantasztikus hölgyet ismertem meg, s váltunk barátokká. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a férfiakat kizárom/kizárjuk ebből, hanem azt, hogy én is, és a többiek is ráeszméltek arra, hogy mennyi kiaknázatlan, és fel nem ismert értékünk van, melyet erősítünk egymásban és önmagunkban a találkozások során. 
Végtelenül hálás vagyok a deeksha közösségnek is. Nemrég megkaptam az újjászületés élményét, először mentem át a parázson, és vettem részt vízi újjászületésben is. Az élmény leírhatatlan, és meghatározó a további életemre. Állandó igényem, hogy amit kapok, azt tovább adhassam másoknak is, beletéve magam és az én tudásom, energiáim, és fohászkodom, hogy megtaláljuk egymást azokkal, akiknek szükségük van arra, amit tőlem kaphatnak. De talán már nem is helytálló így mondanom, hiszen amire az elején utaltam, hogy lassan közösséggé formálódunk, ez azt is jelenti, hogy együtt csináljuk ezeket, mindenki mester és tanítvány egyszerre. 
Tegnap az egyik kedves barátunk számára szerveztünk egy szertartást, amely egy individum-os párna átadásából indult ki, s ebből lett egy nővé avatási ünnep. Nagyon kedves barátnőm a párna készítése során kapott olyan impulzusokat, amiből elindította a kezdeményezést, és egy csodálatos estét töltöttünk együtt.

Ha Te is úgy érzed, szeretnéd nőiességed gyógyítani, erősíteni, keress meg minket, légy tagja fejlődő mikroközösségünknek, melyben önismeretet, tudatosságot, lelki és fizikai gyógyulást, elfogadást, és még sok-sok fantasztikus dolgot tehetsz magadévá.

Terveim közt szerepel egy hétvégi program Gárdonyban, ahol jógával, meditációval, tánccal, alkotással, és sok színes programmal találkozhatsz majd. Az időpontról az egyeztetések után lesz bővebb információ.


rögtönzött oltárunk, melyre mindenki hozott valami apróságot

a vidám társaság

a kívánság-virágok a Duna vizén