2013. március 13., szerda

Ha áramlik a csí

Mesélek nektek valamit. 
Év elején, mikor elkezdtem a blogot, és ezzel párhuzamosan a MadeByBet-et is, hihetetlen lelkesedés volt bennem, nem is gondoltam bele abba, hogy fogom-e majd bírni. Mondhatnám úgy is, hogy nem bírom, meg úgy is, hogy az, ami történik, bizonyítéka annak, hogy a csakraterápia, és a deeksha mennyire működik.
Idén januárban tartottuk a gyökércsakra programot. Ilyenkor ugye a fókusz azon a csakrán van, amit kezelünk, ez esetben a gyökércsakrán, de a folyamat hatással van a többire is, különösen a szomszédos csakrákra. Megfigyeléseim szerint mindenki, aki részt vett a programon, változáson ment és megy keresztül. Egyrészt elindult (vagy folytatódott) a tudatosodás, másrészt a gyökér és a szex csakrához tartozó területeken figyelhető meg változás. Egyikünk lakást csinosít, fészket rak, a másik a kapcsolatait próbálja tisztázni, a betegsége okait felkutatni, a harmadik a megfelelő munkát próbálja minél pontosabban körvonalazni, és közben nyitottá vált egy új párkapcsolatra. Emellett morzsolódnak le emberek, kapcsolatok, olyanok, amik már nem működnek ezzel a magasabb minőséggel. De van itt jógatanfolyam, és munkahely-váltás is... Persze lehet, hogy ezek a dolgok maguktól is történnének, csak lassabban, másképp, nehezebben, nem tudatosan figyelve és irányítva. Ami engem illet, a kreativitásom olyan mértékű szárnyalásnak indult, hogy egy kicsit háttérbe szorított minden mást. De nem bánom. Az élet mindig megmutatja a jó utat, csak észre kell venni. Próbálom tanulni, hogy azt kell cselekedni, ami könnyű, ami jól esik, és nem kell lelkifurdalást érezni azért, ha a magunknak támasztott irracionális elvárásoknak nem tudunk megfelelni. Minél szabadabban áramlik az energia, annál boldogabbak vagyunk. A szabad áramlást pedig mi magunk akadályozzuk meg a leggyakrabban.
Izgalommal telített kíváncsisággal várom a hétvégi szexcsakra csoportot, kihívás lesz vezetni is, és fel kell készülnünk arra is, milyen folyamatokat indítunk el majd önmagunkban. Mivel ez fontos terület, szeretnék egy komoly kutatást igénylő bejegyzést a szexcsakra betegségeiről  Ha egy kicsit kiesik a tű és a cérna a kezemből  megírom. :)

qi(csí) - a mindent áramoltató energia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése