2013. január 7., hétfő

Mit hoz 2013?


Most, hogy túl vagyunk 2012 decemberén, gondolom sokakban felmerült a kérdés, hogy történt-e valami valójában, és ha igen, akkor ez mit is jelent, és mit hoz a jövő. Vagyis mi történik velünk 2013-ban? Több forrásból próbáltam tájékozódni, és most megpróbálom összegezni nektek mindezt.
Nagyon érdekes, hogy rögtön az elején feltűnt, mennyire egybehangzóak a különböző források. Az első, és legfontosabb, amit máris kijelenthetek, hogy 2013 a radikális változások, és az instabilitás éve lesz. Azzal, hogy egy új korszakba léptünk, egy hossz ciklus vette kezdetét, melynek jelei az idő folyamán egyre egyértelműbben fognak megmutatkozni. A változástól nem kell megijedni, ez friss levegőt hozó új szél lesz, és a szeretet érzése hatja majd át.
Csillagászati szempontból a Plútó és Uránusz kapcsolata lesz érdekes, mely több évig lesz hatással ránk, és korszakalkotó változásokat jelez. Mivel mind a két bolygó fontos spirituális energiákat hordoz, ez szintén egybecseng a korszakváltással. Ugyanezt mondja a kínai asztrológia is, mely szerint a kígyó évébe lépünk át (február 9-én). Dinamizmust, ingatagságot, misztikumot, szépséget, bölcsességet, szeretetet hozó évről beszélnek, gyors változásokról, és meglepő módon bőségről esik szó. Elképzelhető azonban, hogy a bőség nem kifejezetten anyagi értelemben értendő, mert az emberek elkezdik átértékelni ezeket a javakat. A változások radikálisak, és maga a folyamat sokáig tart majd. Jobb lesz tehát, ha felülünk a hullámokra, és elfogadjuk ezt, felesleges félelmeket táplálni a változással szemben, mert mindez az átalakulás a mi javunkat szolgálja. Fennmaradásunk kulcsa, hogy képesek legyünk a változásra.

Egy hosszú tisztulási folyamaton megyünk keresztül, mely életünk minden területét érinti. Letisztulnak emberi kapcsolataink, érzelmeink, és mindez nagy rugalmasságok kíván tőlünk. Fontos hogy törődjünk testünkkel, ápoljuk lelkünket, és mindazt, ami fontos számunkra. A kreativitás időszaka is ez, hirtelen ötletek, szellemi alkotások jönnek létre, és többek között ezért is kiemelkedően fontos, hogy figyeljük sugallatainkat, teremtsünk és ápoljuk a kapcsolatot az isteni részünkkel!
Kiemelkedően fontos a közösség, a család ereje és összetartása, most lehetőség lesz tisztázni a problémákat, a viszonyokat, és új alapokra helyezni őket, illetve megszabadulni attól, ami terhes számunkra. Ugyanez igaz a párkapcsolatokra is. Kevésbé a nagy szerelmek időszaka ez, inkább a nagy behatásoké, impulzív élményeké. Szenvedély és egymásra találás, összekapcsolódás, vagy erős eltávolodás jellemző lehet, de „langyos-víz” semmiképp. Fontos tanács szerelmi és egyéb téren is, hogy fontoljuk meg döntéseinket, ne legyünk kapkodók, hirtelenek. Sugallataink vezetni fognak minket.
Szerencsés színek lesznek a fekete, kék és a zöld. Milyen érdekes, hogy a divat idén a smaragdzöldet választotta az év színének… Ezek az apróságok fontosak lehetnek, hiszen a különböző színek más-más rezgéssel működnek, így jelenlétük segítheti fejlődésünket. A zöld egyben a gyógyulás, újjászületés színe is, a zöld ruhák és egyebek felhalmozása mellett menjetek sokat a természetbe, sokkal jobb energiaforrás.

Nagy találkozások várhatóak ebben az évben, főleg az év második felében. Könnyen berobbanhat valaki az életetekbe, aki fenekestül felforgatja azt, feltüzel, vagy épp cselekvésre késztet. Ezek karmikus találkozások, szerepük van az újrarendeződésben.
Mindent összevetve egy nagyon izgalmas év vár mindannyiunkra, amiben rendkívül fontos lesz, hogy az alapvető életterületek mellett a spiritualitásunkkal is folyamatosan törődjünk, fejlesszük, meditáljunk, járjunk csoportokba, tanfolyamokra, és mindenekelőtt ápoljuk a kapcsolatot saját belső vezetőnkkel, az isteni részünkkel, aki azon fáradozik, hogy minket boldoggá tegyen!


Ami engem illet, rengeteg tervem van erre az évre. A tegnapi évteremtő egységmeditáción számtalan sugallatot kaptam arra vonatkozóan, hogyan folytassam ezt a munkát, amit elkezdtem. Ami már a közeljövőben megvalósul, az egy csakra-gyógyító sorozat, minden alkalommal egy-egy csakrával foglalkozunk mélyrehatóan, hogy komolyabban átnézhessük az egyes területeket, és az ott megbúvó problémákat. Ehhez elméleti anyagokat itt a blogon fogok közzétenni, majd gyakorlatban is megtapasztaljuk a saját csakráink állapotát.
Remélem velem tartotok!
Ha valaki szeretne személyre szabottabb útmutatást erre az évre, akkor keressen bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése